Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-28@06:38:19 GMT

کاهش قند خون با خوردن یک میوه‌ خاص

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۲۱۹۱۱

کاهش قند خون با خوردن یک میوه‌ خاص

به گزارش جام جم آنلاین، سایت اکسپرس نوشت دیابت نوع ۲ یک بیماری مزمن است که در آن سطح قند خون مدام افزایش می‌یابد و مستلزم کشف راه‌های آسان برای حفظ ثبات آن است.

قند خون یا گلوکز به عنوان قند اصلی موجود در خون شناخته می‌شود. بدن از طریق غذا خوردن که برای انرژی و مواد مغذی لازم است قند خون دریافت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



قند خون بالا می‌تواند به عروق خونی که اندام‌های حیاتی را تأمین می‌کنند، آسیب رساند. پانکراس، یکی از اعضای موجود در ناحیه شکم، معمولاً موظف به ترشح انسولین برای تنظیم سطح قند خون است. در صورت ابتلا به دیابت نوع ۲، پانکراس نمی‌تواند انسولین کافی را برای تنظیم قند خون تامین کند. افراد دیابتی هم به طور نامتناسب در معرض خطر افزایش سطح قند خون قرار دارند.

این سایت بر وجود روش‌هایی تاکید کرد که می‌توان از طریق آن‌ها با تصمیم گیری های غذایی سالم، سطح قند خون را کاهش داد.


شواهد نشان می‌دهد که برخی از مواد مغذی دارای خاصیت کاهش قند خون هستند که مهمترین آن‌ها میوه بلوبری است؛ تحقیقات نشان می‌دهد که بلوبری یک داروی گیاهی رایج است که برای کاهش سطح قند خون در افراد دیابتی نوع ۲ استفاده می‌شود.

براساس یک مطالعه عصاره بلوبری (حاوی معادل ۵۰ گرم میوه تازه است) میزان قند خون را در بزرگسالان مبتلا به دیابت نوع ۲ به طور موثرتری نسبت به دارو‌های مسکن کاهش می‌دهد.

مطالعه دیگری که طی مدت هشت هفته انجام شد، نشان داد که یک رژیم غذایی غنی از بلوبری تازه ترشح انسولین را در بزرگسالان مبتلا به سندرم متابولیک (گروهی از شرایط که خطر ابتلا به دیابت نوع ۲، سکته مغزی و بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد) بالا می‌برد.

کارشناسان معتقد هستند که بلوبری مشابه برخی از دارو‌های کاهش دهنده قند خون از اختلال و جذب کربوهیدرات در روده جلوگیری می‌کند و می‌تواند باعث افزایش قند خون شود، زیرا نسبتا سریع به گلوکز تجزیه می‌شوند.

مطالعات انجام شده روی حیوانات نشان می‌دهد که آنتوسیانین موجود در بلوبری نیز می‌تواند ترشح انسولین را تحریک کند.

علاوه بر کاهش مصرف کربوهیدرات و افزودن بلوبری به رژیم غذایی، باید دستکم ۲ ساعت و نیم در هفته فعالیت داشته باشید.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: دیابت انسولین بلوبری کربوهیدرات دیابت نوع ۲ سطح قند خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۱۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میوه َشادی بخش را بشناسیم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️موز حاوی سروتونین است، اما نمی‌تواند از سد خونی-مغزی عبور کند (سد خونی-مغزی دیواری است که آنچه را که می‌تواند یا نمی‌تواند وارد جریان خون شود و به مغز راه یابد را فیلتر می‌کند). اما به روش غیرمستقیم نقش مهمی در تنظیم خلق و خو ایفا می‌کند.

موز سرشار از اسید آمینه تریپتوفان است که پس از یک سری فرآیند‌های بیوشیمیایی در بدن ما به سروتونین معروف به هورمون شادی تبدیل می‌شود و علاوه بر بهبود خلق و خو، حافظه، توجه و خواب را نیز بهبود می‌بخشد.
موز به دلیل سطح بالای تریپتوفان که رد بدن به سروتونین تبدیل می‌شود، می‌تواند برای غلبه بر افسردگی مفید باشد.
ویتامین B ۶ موجود در موز نیز به خواب راحت و منیزیم آن به آرامش عضلات کمک می‌کند.
علاوه بر این، تریپتوفان موجود در موز به دلیل خواص خواب‌آور آن شناخته شده است.
موز همچنین به علت فراوانی پتاسیم برای سلامت قلب مفید است. سطوح بالای پتاسیم و سدیم پایین به جلوگیری از فشار خون بالا کمک می‌کند.
همچنین موز سرشار از فیبر است که می‌تواند به هضم منظم کمک کند.
مطالعات نشان می‌دهد که نشاسته مقاوم موجود در موز سلامت روده را حفظ و قند خون را کنترل می‌کند.
این میوه به حفظ استخوان‌های قوی کمک می‌کند و توانایی بدن برای جذب کلسیم را افزایش می‌دهد.
تحقیقات نشان می‌دهد کسانی که ۴ تا ۶ موز در هفته می‌خورند، می‌توانند خطر ابتلا به سرطان کلیه را به نصف کاهش دهند.

دیگر خبرها

  • این غذاها را با هم نخورید!
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز | چیزهایی که درباره این میوه پرخاصیت نمی‌دانید
  • (ویدئو) غذا خوردن یک شوکا در دل جنگل‌های هیرکانی
  • با این مواد غذایی درد را فراموش کنید
  • با مصرف این میوه جوان شوید
  • کنه‌های تار عنکبوتی از آفات نخیلات
  • میوه َشادی بخش را بشناسیم
  • برای تقویت حافظه چی بخوریم؟
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • نوشیدن آب هنگام خوردن مفید است یا مضر؟ + فیلم